Відбувся чемпіонат міста з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями

|  16. 05. 2019

16 травня у Білій Церкві відбувся традиційний відкритий чемпіонат міста з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. Організаторами заходу є управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

Такий захід проводиться з метою популяризації легкої атлетики серед дітей та дорослих з обмеженими фізичними можливостями та визначення рівня підготовки. Також у ході змагань відбувається відбір кращих спортсменів до складу збірної команди міста для участі в обласних змаганнях.

Учасниками змагань стали представники таких закладів міста: КЗ КОР "Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр", КЗ КОР «Білоцерківський дитячий будинок-інтернат», Білоцерківська спеціальна загальноосвітня школа №19, Білоцерківське УВП УТОС.

Змагання проводились у трьох вікових категоріях: молодша група (2006-2008 р.н.), старша група (2004-2005 р.н.), дорослі (2003 р.н. та старші). Кожен учасник міг виступити не більш, ніж у двох видах програми, а всього їх було чотири: біг 60м, біг 100м, стрибки у довжину з розбігу та метання м’яча.

Переможців було нагороджено грамотами та медалями.

У заході взяли участь: начальник управління молоді та спорту міської ради Інна Паливода та представники закладів для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Фотогалерея