Привітання прийомних сімей Білої Церкви з нагоди Міжнародного Дня сім'ї.

|  16. 05. 2019

 

15 травня, в Міжнародний День сім'ї, Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді традиційно урочисто вітає прийомні сім'ї за місцем їх проживання. Рік теперішній не став виключенням. До кожної родини в День сім'ї завітав «святковий десант». І для всіх у директора Центру Севериненко Людмили Іванівни знайшлося добре слово та привітна усмішка. Тим паче, цьогоріч для гордості в прийомних сім'ях з'явився окремий привід, адже троє вихованців восени стали студентами, опановуючи професії вчителів та ветеринара. За старшими підтягуються і молодші діти. Найменша прийомна дитина в ці весняні дні закінчує свій перший клас школи і вже з повним правом вважає себе дорослою. Кожен з прийомних синів та дочок від минулорічної зустрічі мали свої здобутки і радо поділилися ними з гостями, а прийомні батьки щиро пишаються своїми сім'ями.

Нині в Білій Церкві успішно функціонує шість прийомних сімей, постійне соціальне супроводження яких здійснює Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. В цих сім'ях підростають десять прийомних дітей. Також в місті на професійних засадах діє сім’я патронатних вихователів, яка опікується дітьми з сімей, котрі опинилися в складних життєвих обставинах.

На сьогодні потреба у створенні прийомних та патронатних сімей залишається, оскільки, через різні складні життєві обставини, діти не завжди мають можливість виховуватися в біологічних сім'ях. Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служба у справах дітей Білоцерківської міської ради завжди готові підтримати ваше бажання стати прийомними батьками або патронатними вихователями. Довідки з питань створення прийомних та патронатних сімей можна отримати за телефонами 6-83-11 та 5-15-58.

Фотогалерея