Обласний турнір з волейболу пляжного з нагоди Міжнародного дня сім’ї

|  17. 05. 2019

15 травня 2019 року у місті Біла Церква на центральному пляжі відбувся обласний турнір з волейболу пляжного з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Турнір відкрив весняно-літній сезон змагань з волейболу та волейболу пляжного.

У заході взяли участь вісім команд спортсменів з міст Бориспіль, Кагарлик, Миронівка та  міста Білої Церкви, с. Дрозди Білоцерківського району різних вікових груп, а також команда гостей з Черкаської області.

 Переможцями турніру стала збірна команда з м. Борисполя та м. Кагарлика (Володимир Лодичук та Артем Ільченко), друге місце виборола команда з м. Біла Церква (Олександр Бочаров та Станіслав Тулуман), трете місце зайняла збірна команда з міст Борисполя та  Білої Церкви (Микола Кот та Сергій Войтко).

Організували турнір Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» на виконання обласної програми розвитку фізичної культури та спорту.

Під час нагородження учасників турніру команду переможців та призерів привітав директор Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк. Він вручив найсильнішим кубки, медалі, дипломи, побажав подальших спортивних здобутків та запросив усіх глядачів турніру взяти участь у заходах, які заплановані на весняно-літній сезон 2019 року на спортивно-розважальних комплексах та фізкультурно-оздоровчих спорудах міста Біла Церква.

Вітаємо всіх любителів волейболу з відкриттям сезону та запрошуємо взяти участь у турнірах з волейболу та волейболу пляжного влітку 2019 року.

 

      Подальших зустрічей на наступних змаганнях!

Фотогалерея