«Всі разом за сім’ю» - фестиваль нашого міста!

|  18. 05. 2019

18 травня у Білій Церкві в рамках святкування Дня сім’ї відбувся масштабний сімейний  захід «Всі разом за сім’ю» організований представниками Громадянського рух «Всі разом!» та Радою євангельських церков міста Біла Церква за підтримки Білоцерківської міської ради.

У ході заходу представники релігійних організацій Білої Церкви пройшли святковою ходою містом від центрального входу у державний дендрологічний парк «Олександрія» до Торгової площі, де відбувся концерт.

Під час свята до присутніх із привітаннями звернувся народний депутат України Хвича Мепарішвілі: «Я вважаю, що найголовнішою метою цього заходу є те, щоб донести присутнім, а особливо молодому поколінню просту істину: щоб у житті не сталося –труднощі на роботі чи з друзями – насамперед ми завжди повертаємося у сім’ю, де нас підтримають і люблять такими, якими ми є. Зі святом усіх!»

Також за дорученням міського голови Геннадія Дикого до привітань долучилася  його заступник Катерина Литвиненко: «Я щиро рада, що такий захід вже вдруге проводиться у нашому місті. Кожен, хто приходить сюди, може знайти собі заняття до душі. І тема свята є надзвичайно важливою для нас, адже кожен має пам’ятати, що сім’я – це найважливіше, що у нас є!»

Усі бажаючі, від найменших до найстарших, мали змогу відвідати більше 30 безкоштовних локацій та сімейних розваг, які були розташовані навколо Торгових рядів БРУМ. Серед них були: теніс, пружинний батут, флорбол, настільні ігри, гра у великих кулях, книгарня, тощо.

У заході взяли участь: мешканці міста, журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея