Відкриття VIII Всеукраїнських ігор з велоспорту серед ветеранів, присвячених пам’яті М.М. Баки

|  06. 06. 2019

05 червня у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття VIII Всеукраїнських ігор з велоспорту серед ветеранів, присвячених пам’яті М.М. Баки. У чемпіонаті взяли участь близько 90 спортсменів із усіх областей України, а також Автономної Республіки Крим.

Захід відбувся за сприяння Міністерства молоді і спорту України, Асоціації ветеранів спорту України, Федерації велосипедного спорту України та Білоцерківської міської ради.

Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернулася його заступник Катерина Литвиненко: «Дуже приємно, що змагання такого рівня проводяться в Білій Церкві вже 8-й раз. І я щиро вірю, що це далеко не в останнє. Щороку проводиться велика роботи заради того, щоб зібрати вас всіх тут. Тому ми дуже вдячні за те, що ви сьогодні тут з нами досягаєте нових цілей».

Також зі словами привітань виступила  представник Міністерства молоді і спорту України Надія Івчук, яка від імені міністра молоді і спорту України Ігоря Жданова побажала спортсменам успішного проведення змагань та перемоги.

Під час заходу медалями та грамотами нагородили переможців попереднього етапу змагань – командної гонки. Цього ж дня відбулася індивідуальна гонка гіт на дистанцію  1,7 км.

У заході взяли участь: віце-президент Асоціації ветеранів спорту України Віктор Желудков, начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Інна Паливода, голова комісії ветеранів Федерації велосипедного спорту України Микола Курафеєв, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея