Відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

|  12. 06. 2019

12 червня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

У ході засідання було ухвалено рішення про затвердження переліку об’єктів і заходів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій м.Біла Церква.

Доповідаючи питання, міський голова зазначив, що з державного бюджету Білій Церкві було виділено субвенцію в розмірі 4,5 млн грн на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій міста. 

З них, 3,5 млн грн мали цільове призначення: по 1 млн грн на реконструкцію доріг по вул. Січневого прориву та Молодіжній; 1,5 млн грн  - буде спрямовано у ДНЗ №21 на впровадження «Нової української школи».

Ще 1 млн грн не мали цільового призначення, тому члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення спрямувати їх на виконання робіт з капітального ремонту мосту через р. Рось по вулиці Дружби в м. Біла Церква.