протокол № 16 від 10 червня 2019

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 16
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 10 червня 2019 року

1.           

Про затвердження складу комісії з безпеки дорожнього руху в новій редакції

№ 394

2.           

Про затвердження висновку комісії по здійсненню контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств комунальної власності міста

№ 395

3.           

Про схвалення проекту рішення міської ради  «Про надання безповоротної фінансової допомоги комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» шляхом поповнення статутного капіталу»

№ 396

4.           

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості для виконання проектних робіт по проекту «Капітальний ремонт покриття тротуару (пішохідної доріжки) по вул. Росьова (в районі центрального пляжу та парку ім. Т. Шевченка) в м. Біла Церква Київської області»

№ 397

5.           

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Леваневського, 67  в м. Біла Церква

№ 398

6.           

Про деякі питання щодо квартирного обліку

№ 399

7.           

Про затвердження висновку щодо доцільності залучення кредиту Північної екологічної фінансової корпорації під гарантію Білоцерківської міської ради для реалізації проекту "DemoUkrainaDH у місті Біла Церква"

№ 400

8.           

Про внесення змін до складу робочої групи з питань реалізації заходів Міської комплексної програми підтримки ветеранів війни та учасників антитерористичної операції на 2018-2020 роки

№ 401

9.           

Про внесення змін до Порядку надання часткової компенсації відшкодування оплати житлово-комунальних послуг в готівковій формі

№ 402

10.       

Про внесення змін до складу робочої групи з організації поховання

№ 403

11.       

Про внесення змін до складу комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні до отримання жилі приміщення окремим категоріям громадян

№ 404

12.       

Про внесення змін до складу робочої групи з питань організації надання фінансової підтримки громадським організаціям

№ 405

13.       

Про внесення змін до складу робочої групи з питань реалізації заходів Програми соціальної підтримки осіб з обмеженням життєдіяльності на 2018-2020 роки

№ 406

14.       

Про затвердження нового складу робочої групи з питань надання матеріальної допомоги по програмі «Турбота»

№ 407

15.       

Про затвердження нового складу мобільного соціального офісу

№ 408

16.       

Про затвердження нового складу комісії по наданню житлових субсидій і пільг

№ 409

17.       

Про затвердження нового складу комісії по розгляду окремих питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям

№ 410

18.       

Про затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради з 01 серпня 2019 року

№ 411

19.       

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 17 квітня 2018 року № 164 «Про порядок визначення «Кращого спортсмена місяця м. Білої Церкви та його тренера»»

Зміни до додатку №3: 06 від 14 січня 2020 року

№ 412

20.       

Про схвалення проекту рішення міської ради «Про надання згоди на безоплатне  прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Білої Церкви творів образотворчого мистецтва»

№ 413

21.       

Про присвоєння адреси земельній ділянці гр. Горбач Н.В. по вул. Островського, 104

№ 414

22.       

Про упорядкування адреси житлового будинку №106 по вул. Піщана перша в м. Біла Церква шляхом присвоєння адреси

№ 415

23.       

Про присвоєння адреси земельній ділянці гр. Земляка В.М. по вул. Піщана друга, 108-А

№ 416

24.       

Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, що розташований в м. Біла Церква, Селекційна станція «Олександрія»

№ 417

25.       

Про присвоєння поштової адреси новозбудованому двоповерховому житловому будинку за заявою гр. Куліш Н.О.

№ 418

26.       

Про розгляд заяви гр. Сучок Л.Д. про переведення садового будинку № 4 в садівницькому товаристві «Зелений Яр» в місті Біла Церква в жилий будинок

№ 419

27.       

Про розгляд заяви гр. Федіна Я.В. про переведення садового будинку № 40 в Товаристві садівників і городників «Ветеран» по пров. Карбишева в місті Біла Церква в жилий будинок

№ 420

28.       

Про надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами фізичній особі-підприємцю Гучеку Євгену Васильовичу (вул. Івана Кожедуба в районі перехрестя з вул. Павліченко)

№ 421

29.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе в районі перехрестя з вул. Воєводіна)

№ 422

30.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Київська в районі перехрестя з вул. Глиняною)

№ 423

31.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі будинку № 30)

№ 424

32.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (б-р Олександрійський в районі будинку № 98)

№ 425

33.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Київська навпроти СТО «BOSH»)

№ 426

34.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Київська, в районі автошколи)

№ 427

35.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Гучека Євгена Васильовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе в районі будинку № 218 )

№ 428

36.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку  №236 зі сторони дендрологічного парку «Олександрія»)

№ 429

37.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (б-р Олександрійський в районі зупинки вул. Богдана Хмельницького)

№ 430

38.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Героїв Чорнобиля, в районі житлового будинку № 5/2)

№ 431

39.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, зі сторони кладовища)

№ 432

40.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Некрасова в районі житлового будинку № 47/1)

№ 433

41.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого в районі ТРЦ «Гермес»)

№ 434

42.   

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (перехрестя вул. Київська з вул. Сквирське шосе)

№ 435

43.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (перехрестя вул. Павліченко з вул. Івана Кожедуба)

№ 436

44.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Октагон-Аутдор» щодо надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Героїв Крут в районі будинку № 54)

№ 437

45.       

Про розгляд фізичної особи-підприємця Демідова Ігоря Олександровича щодо надання дозволу на  розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Івана Франка, 18-А)

№ 438

46.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Укртехпром-центр» щодо анулювання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в напрямку руху від перехрестя з вул. Митрофанова, опора № 9)

№ 439

47.       

Про визначення порядку участі Запари Олександра Анатолійовича у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Запарою Максимом Олександровичем

№ 440

48.       

Про встановлення опіки над малолітніми  Ільченком І.О., Ільченком О.О. та майном, яке їм належить

№ 441

49.       

Про втрату малолітньою Ковальчук Анною Володимирівною статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

№ 442

50.       

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору про визначення місця проживання дитини

№ 443

51.       

Про реєстрацію народження покинутих дітей

№ 444

52.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 445

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 16-19 від 10.06.2019 року