Привітання родин у яких народилися двійнята

|  14. 06. 2019

Цього  року вперше в Україні відбудеться відзначення Дня батька. Рішення було прийнято відповідно до Указу Президента України №274/2019, який було підписано 18 травня 2019 року. Метою указу є створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей. Святкування призначено на третю неділю червня, тобто цього року - 16 червня.

З цієї нагоди 14 червня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий привітав щасливі родини у яких нещодавно з’явилося справжнє подвійне свято - двійнята.

«Я хочу побажати вам, в першу чергу, здоров’я і дожити як мінімум до того часу, щоб побачити як ростуть онуки. Адже успішними батьки стають лише тоді, коли щасливі їхні онуки», - зазначив міський голова.

Турбота про білоцерківські сім’ї є одним із пріоритетів для міської влади. Значна підтримка родин міста реалізовується завдяки комплексної  Програми  підтримки сім’ї,  яка, окрім іншого, передбачає допомогу родинам в яких народилися двійні.  З початку дії програми таку матеріальну підтримку отримали  194  родин міста,  в яких народилися двійні.

У ході заходу Геннадій Дикий вручив подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, квіти та подарунки, а саме візочки призначені для двійнят, 5 родинам:

- Марини та Романа Лисичів (хлопчик/дівчинка);

- Вікторії та Віталія Тропотяг (дівчинка/дівчинка);

- Євгенії та Олександра Міщенюків (хлопчик/дівчинка);

- Тетяни та Руслана Притул (дівчинка/дівчинка);

- Антона та Ніни Бурків (хлопчик/хлопчик).

Щиро вітаємо щасливих батьків та бажаємо, щоб по життю вас супроводжувала подвійна радість!

Фотогалерея