Відбувся черговий прийом громадян міським головою

|  14. 11. 2019

13 листопада міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записався 21 житель міста.

Під час прийому громадяни мали на меті з’ясувати низку питань як особистого, так і загальноміського характеру. Зокрема містяни цікавилися питаннями отримання житла, можливості отримання матеріальної допомоги на поховання, тарифів на водопостачання, опломбування лічильника теплопостачання тощо.

Також було озвучено низку питань на тему благоустрою міста та комунальної сфери: ремонту дорожнього покриття, тротуарів, прибудинкової території та будинку, регулювання дорожнього руху, будівництва причалу на центральному пляжі, облаштування переходу через залізничні колії і т.д.

Окремі звернення стосувалися самочинного будівництва прибудови за адресою пров. Академічний, 3, змінення цільового призначення земельної ділянки, облаштування зоокуточку на території КП БМР «Білоцерківський парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка», створення міської художньої галереї і т. ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до міського голови, були надані роз’яснення. Відповідним службам було дано доручення щодо вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м. Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.