Відбувся «круглий стіл» з обговорення проектів рішення міської ради щодо організації та проведення ярмаркових заходів

|  03. 12. 2019

03 грудня у Білій Церкві відбувся «круглий стіл» з обговорення проектів рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження місць для проведення ярмаркових заходів у місті Біла Церква у новій редакції» та «Про затвердження положення про порядок організації та проведення ярмаркових заходів у місті Біла Церква у новій редакції». 

Запропоновані норми містять основні умови і вимоги, які розповсюджуються на суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю під час проведення ярмаркових заходів на території міста Біла Церква. Їх метою є врегулювання організації та недопущення неконтрольованого розміщення нестаціонарних та пересувних об’єктів дрібнороздрібної торгівлі, захист інтересів і прав громадян. 

Під час заходу присутні обговорили пропозиції до регуляторних актів, які будуть враховані при розгляді на засіданні постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації Білоцерківської міської ради, висловили зауваження щодо коректності адрес у переліку місць для проведення ярмаркових заходів та щодо законності розміщення деяких об’єктів дрібнороздрібної торгівлі. 

У ході обговорення присутні висловили свої думки стосовно запропонованих змін та прийняли рішення винести їх на обговорення постійної депутатської комісії Білоцерківської міської ради.

У обговоренні взяли участь: голова постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації міської ради Сергій Мартинюк, радник міського голови Микола Антонюк, представники профільних структурних підрозділів Білоцерківської міської ради та приватних підприємців міста. 

Фотогалерея