Відбулася 88 сесія міської ради

|  09. 01. 2020

09 січня відбулось позачергове засідання вісімдесят восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Перед початком сесії депутати та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих в Ірані 08 січня на літаку регулярного рейсу PS 752 Тегеран - Київ авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ").

Перед розглядом питання порядку денного: про  внесення змін  до  рішення  міської  ради  від  20 грудня 2019 р.  № 4768-86-VII «Про бюджет м.Біла Церква на 2020 рік» було проведено спільне засідання депутатських комісій, під час якого начальник фінансового управління Світлана Терещук доповіла дане питання.

Так, до бюджету міста внесено такі зміни: у зв’язку із новим бюджетним класифікатором із бюджету розвитку (додаток 6) будуть вилучені кошти, які передбачалися на придбання товарів, їх буде перенесено у додаток  3 та закріплено за головними розпорядниками по галузях.

Крім того, з 6 додатку перенесено кошти, які закладалися на реалізацію громадського бюджету у наступному році та на субвенцію з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (інклюзивна освіта).

Також скорочено бюджет на суму кредиту-позики від міжнародної фінансової організації Північна екологічна корпорація (НЕФКО) – 13,5 млн грн (на реконструкцію та модернізацію мереж вуличного освітлення)   та внесено технічну правку  в рядку бюджету щодо реконструкції ділянки водовідведення в районі вул.Молодіжна-Митрофанова.

Під час обговорення питання ряд депутатів міської ради внесли пропозиції розглянути можливість та передбачити кошти при наступному перерозподілі міського бюджету на низку об’єктів, серед яких: реконструкція покрівель та прилеглих територій деяких навчальних закладів; забезпечення всіх шкіл, дитячих садків, лікарні №2 протипожежною сигналізацією;  проведення ремонту басейну ДЮСШ №1; облаштування прибудинкових територій та ін.

Депутати міської ради підтримали дане рішення під час сесії.

Переглянути пояснення змін до бюджету розвитку та обговорення питання можна тут.

Фотогалерея