Засідання виконавчого комітету

|  14. 01. 2020

14 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

 

 

 

 

 


Призера ХІХ зимових Дефлімпійських ігор Павла Мандзюка нагороджено нагрудним знаком

Перед початком засідання міський голова Геннадій Дикий вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови»  Павлу Мандзюку, який у грудні 2019 року виборов срібну медаль у класичному спринті 1200 метрів у ХІХ зимових Дефлімпійських іграх, що відбулися  в Італії.

Крім того, Павло є призером ХVІІІ зимових Дефлімпійських ігор (м.Ханти-Мансійськ 2015 р.) де здобув 2 місце в спринті вільним стилем та естафеті 3х10 км, виборов 3 місце у скіатлоні 10+10. Також він є срібним призером чемпіонату світу (м.Уват 2013 р.) та триразовим чемпіоном України 2016 р.

За високі спортивні досягнення у 2015році був нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Павло Мандзюк (1989 р.н.) - заслужений майстр спорту України з лижних гонок, випускник комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр», член дефлімпійської збірної команди України, представник Київського регіонального центру «Інваспорт». Павло є підопічним заслуженого тренера України - Галини Бекетової.

 

 

 

 

 

 


Харчування учнів у Першій Білоцерківській гімназії буде  мультипрофільним

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про запровадження пілотного проєкту з надання платної послуги з організації мультипрофільного гарячого харчування учнів у Білоцерківському навчально-виховному об’єднанні «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня» Білоцерківської міської ради Київської області.

Документ ухвалено з метою урізноманітнення меню учнів закладу освіти та покращення якості послуги з харчування здобувачів освіти.

Згідно із рішенням, мультипрофільне гаряче харчування учнів у навчальному закладі запровадять з 20 січня 2020 року.

Розмір батьківської плати з надання платної послуги з організації мультипрофільного гарячого харчування для одного учня на день встановлено так: обід № 1 – 29,50 грн,  обід № 2 – 24,50 грн, обід № 3 – 15,50 грн.

Директору БНВО «Перша Білоцерківська гімназія» Смутку Б.М. доручено :

-розробити та затвердити калькуляцію з організації мультипрофільного гарячого харчування для учнів у межах затвердженої вартості та забезпечити харчування учнів пільгових категорій, за рахунок коштів міського бюджету, за умови, що ці категорії учнів будуть забезпечені мультипрофільним гарячим харчуванням на рівні обіду №1.

Управління освіти і науки міської ради зобов’язано прозвітувати в червні поточного року на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради про хід впровадження пілотного проєкту з організації мультипрофільного гарячого харчування для учнів БНВО «Перша Білоцерківська гімназія».


На автобусний маршрут загального користування № 25 оголосять конкурс

Прийнято рішення про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування м. Біла Церква №25 «вул. Василя Стуса - автомагістраль Київ-Одеса (Одеська траса)».

Отож, оголошення про проведення конкурсу буде підготовано відділом транспорту та зв`язку міської ради. Воно буде оприлюднено в друкованих засобах масової інформації не пізніше, ніж за 30 календарних днів до початку конкурсу, в порядку, визначеному чинним законодавством України.

Начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко, яка доповіла з даного питання, зазначила, що відповідно до чинного законодавства та рішення виконавчого комітету міської ради вже був оголошений конкурс на визначення автомобільного перевізника для роботи на автобусному маршруті №25. Заяв до конкурсного комітету щодо участі в конкурсі не надійшло, тому даним рішенням в черговий раз було оголошено конкурс. У випадку, якщо до 04 лютого ц.р. претендентів знову не буде виявлено, на розгляд виконавчого комітету будуть запропоновані інші варіанти вирішення цього питання.


Під час засідання було:

-затверджено фінансові плани на 2020 рік п’яти комунальних підприємств Білоцерківської міської ради, а саме: „Міська служба замовника” ,  „Міськреклама” , „Підприємство готельного господарства”,  „Муніципальне шляхово – експлуатаційне управління”, “Муніципальна варта”;

-внесено зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 24 липня 2018 року № 329 «Про уповноваження посадових осіб комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» (зі змінами) на складання протоколів про адміністративні правопорушення» шляхом викладення його в новій редакції. Зміни стосувалися упорядкування структури та штатного розпису комунального підприємства;

-внесено зміни в додаток 3 до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 10 червня 2019 року № 412 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 17 квітня 2018 року № 164 «Про порядок визначення «Кращого спортсмена місяця м. Білої Церкви та його тренера». Змінами в абзац 8 додатку 3 даного рішення слова «секретар міської ради» замінено на слова «депутат Білоцерківської міської ради (за згодою)»;

-затверджено склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Я. Мудрого, 49;

-затверджено штатний розпис комунальної установи Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг» з 02 березня 2020 року;

-затверджено новий склад низки  робочих груп, які супроводжують вирішення питань, пов’язаних із соціальним захистом пільгових категорій населення;

-розглянуто ряд питань щодо присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна;

-встановлено розмір кошторисної заробітної плати, яка враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії;

-внесено зміни в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 24 вересня 2019 року № 705 "Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини та її склад в новій редакції" шляхом затвердження його в новій редакції. Рішенням внесено зміни в склад комісії з питань захисту прав дитини.

Відео засідання з обговореннями питань можна переглянути тут.