Відбулися змагання з шахів за програмою міських спортивних ігор студентської молоді

|  27. 02. 2020

26 лютого в шахово-шашковому клубі ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква відбулися змагання з шахів за програмою міських спортивних ігор студентської молоді.

У  змаганнях взяли участь 9 команд юнаків і дівчат із закладів вищої та професійної освіти нашого міста. Напруженою була боротьба за перемогу, а шахові партії – цікавими. 

Результати змагань такі: переможцем стала команда Технолого-економічного коледжу БНАУ, срібло завоювали студенти Білоцерківського професійно-технічного училища ім. П.Р.Поповича, на ІІІ місці серед юнаків – команда Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму.

Серед дівчат перемогу здобула команда дівчат КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж»; срібні медалі вибороли студентки Технолого-економічного коледжу БНАУ, а бронзові нагороди – у команди Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму. 

Призери і переможці змагань були нагороджені дипломами, медалями й кубками від управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради. 

Вітаємо переможців змагань із шахів за програмою міських спортивних ігор студентської молоді і бажаємо студентам перемог у наступник видах змагань!

У заході взяли участь: начальник управління з питань  молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, представники студентської молоді, тренери, педагоги, представники громадськості та ін.

Фотогалерея

Інформація від управління з питань молоді та спорту міської ради