Нагороджено переможців Відкритого міського онлайн-фестивалю малюнка «Загальнолюдські та олімпійські цінності»

|  21. 07. 2020

Літо і канікулярна пора  - в самому зеніті,  а карантинні заходи не дають  можливості проводити організоване активне дозвілля, тому всі можливі змагання й  конкурси проводяться в дистанційному режимі та онлайн.

21 липня 2020 року відбулося нагородження переможців та призерів Відкритого міського онлайн-фестивалю малюнка «Загальнолюдські та олімпійські цінності», який проходив  у Білій Церкві  з 15 червня по 15 липня 2020 року з нагоди  відзначення Олімпійського дня та на підтримку всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді # OlympicLab.

Організатори онлайн-фестивалю малюнка - відділення НОК України в Київській області, управління з питань молоді та спорту та Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для  всіх».

Фестиваль проводився для дітей і підлітків - жителів Білої Церкви. Учасники змагались у   двох вікових групах  6-10 і 11-15 років. Свою творчість юні художники проявляли у двох напрямках: І – звичайний малюнок у всіх відомих техніках; ІІ – цифровий малюнок із використанням цифрового живопису та рендеринг зображення.

Суддівство відбувалось за олімпійським  принципом «чесна гра» – судді не бачили в протоколах,  хто є автором малюнка. Найкращі роботи обирались за   такими  критеріями: повнота розкриття теми, особистий погляд на світ та проблеми, пов'язані з темою фестивалю, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм, яскравість.

Переможцями та призерами онлайн-фестивалю малюнка визначено:

у напрямі «Звичайний малюнок»:

серед юнаків та дівчат віком від 6 до 10 років 

І місце –  Куришко Георгій           

ІІ місце –  Кондрич Поліна        

ІІІ місце –  Козак Михайло

серед юнаків та дівчат віком від 11 до 15 років 

І місце –  Слободян Анастасія           

ІІ місце –  Тарабріна Софія        

ІІІ місце –  Добра Олександра


у напрямі «Цифровий малюнок»:

серед юнаків та дівчат віком від 6 до 10 років 

І місце –  Павленко Вероніка           

ІІ місце –  Росляков Андрій        

ІІІ місце –  Бондаренко Ліза


серед юнаків та дівчат віком від 11 до 15 років 

І місце –  Рослякова Анна           

ІІ місце –  Разгон Артур        

ІІІ місце –  Проценко Олександра

Журі визначило ще одного номінанта фестивалю: наймолодшим учасником у віці 4 років став Куришко Гліб.

Переможців нагороджували: начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода,  заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність»  Володимир  Корнієнко та  директор КЗ БМР «БМЦФЗН «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк.

Переможці та призери  фестивалю одержали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області та кубки, медалі, дипломи, солодкі призи від Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для  всіх».

Вітаємо переможців та призерів онлайн фестивалю і зичимо нових звитяг та досягнень!

Фотогалерея