Ільницька Ірина Петрівна

Ільницька Ірина Петрівна народилась 19 травня 1988 року в м.Узин Білоцерківського району Київської області, в сім»!' військовослужбовця.
В 1994 році пішла до першого класу Узинської неповної середньої школи №5. Там навчалась з першого по 4 клас. У 1998 році, у зв»язку з сімейними обставинами, переїхала до с.Тарасівка Білоцерківського району Київської області. Цього ж року пішла до сільської школи, де навчалась до 11 класу . Під час навчання брала активну участь в житті школи, була учасником і призером районних олімпіад із різних предметів.
Після закінчення школи вступила до Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуй-Левицького на факультет правознавства. Навчання в коледжі закінчила у 2008 році, отримавши диплом з відзнакою та здобувши освітній рівень молодшого спеціаліста за напрямком «Право». Під час навчання в коледжі проходила практику в УДАІ м. Біла Церква, а також в адміністрації м. Богуслав, надаючи безоплатну правову допомогу малозабезпеченим верствам населення, з різних юридичних питань.
У 2008 році вступила до Київського Національного торговельно-економічного університету, який закінчила у 2012 році, здобувши освітній рівень спеціаліста, за напрямком підготовки « Фінансове право» .
2013-2014рр. працювала в AT «Ощадбанк» на посаді касира-контролера, основні обов»язки: касові операції з готівкою, а також безготівкові розрахунки, робота з іноземною валютою, оформлення карткових та депозитних рахунків.
2015-2019рр. Працювала адміністратором приватного медичного центру м. Біла Церква. Основними завданнями було забезпечення повноцінного функціонування центру. Ведення статистики, оформлення договорів на медичне обслуговування, ведення табелю працівників, проведення оплат та розрахунків з клієнтами.
2019-2020рр. працювала в АТ Таскомбанк на посаді касира відділення. Займалась роботою з міжнародними переказами, оформленням та видачею банківських карток, роботою спрямованою на обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб.
У грудні 2020року закінчила курси на базі бухгалтерської школи «Маестро» за спеціальністю «Кадровий облік на підприємстві».