Поліщук Ігор Олександрович

Поліщук Ігор Олександрович народився 18 травня 1992 року в місті Біла Церква, Київська область, Україна.
У 1999 році вступив до 1-го класу Загально освітньої школи №20 міста Біла Церква.
В 2009 році закінчив Загально освітню школу №20 та отримав диплом про Повну загальну освіту.
В 2009 році вступив до Білоцерківського інституту економіки та управління ВМУрЛ "Україна" на юридичний факультет за спеціальністю правознавство денної форми навчання.
В 2012 році закінчив Білоцерківський інститут економіки та управління   ВМУрЛ "Україна" та отримав диплом за спеціальністю правознавство класифікаційний рівень молодший спеціаліст.
В 2012 році вступив до Білоцерківського інституту економіки та управління ВМУрЛ "Україна" на юридичний факультет за спеціальністю правознавство денної форми навчання.
В 2011 році вступив до Військового інституту імені Тараса Григоровича Шевченка на факультет військової підготовки, кафедри економіки.
В 2013 році закінчив Військовий інституту імені Тараса Григоровича Шевченка. Та отримав первинне військове звання молодший лейтенант запасу.
В 2014 році закінчив Білоцерківський інститут економіки та управління ВМУрЛ "Україна" та отримав диплом за спеціальністю правознавство класифікаційний рівень бакалавр з права.
В 2014 році вступив до Академії праці, соціальних відносин і туризму на юридичний факультет за спеціальністю магістр заочної форми навчання.