Перебийніс Олена Володимирівна

Перебийніс Олена Володимирівна  народилася 08 лютого 1981 року в селі Дмитрівка, Знам'янського району, Кіровоградської області (Україна). Батько - К остилецький Володимир Анатолійович, 1957 року народження, мати - Костилецька Світана Василівна, 1962 року народження.
В 1987 році пішла в 1 клас Дмитрівської загальноосвітньої середньої школи І-ІП ступеня.
Після закінчення школи в липні 1998 року вступила до Державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка на фізико-математичний факультет. В 2003 році отримала диплом спеціаліста з інформатики.
В 2004 році прийнята на посаду спеціаліста І категорії адресної соціальної допомоги Дмитрівської сільської ради, Знам'янського району, Кіровоградської області. В 2010 році переведена із займаної посади на посаду провідного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Знам'янської районної державної адміністрації, Кіровоградської області. В 2015 році переведена на посаду головного спеціаліста. За період роботи нагороджувалася грамотами Знам'янської районної державної адміністрації та районної ради.
В 2021 році звільнена з займаної посади у зв'язку з реорганізацією управління соціального захисту населення Знам'янської районної державної адміністрації.