Відбулося засідання виконавчого комітету

|  11. 05. 2021

11 травня  відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 Щодо функціонування маршруту №13

Одним з питань, яке розглянули члени виконавчого комітету стало рішення про дострокове розірвання договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Біла Церква № 13 «Сфера-Авто» (Новокиївське кладовище) - Гайок» від 27 липня 2020 року з ТОВ «Транссіті» за взаємною згодою сторін.

Другим рішенням - про укладання договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Білоцерківської міської територіальної громади № 13 погоджено укладення договору з ТОВ «Білоцерківський автобусний парк». Дане підприємство посіло друге місце на конкурсі, тому обслуговуватиме маршрут №13 до липня 2025 року.  Згідно з інвестиційними зобов’язаннями  Білоцерківський автобусний парк має починаючи з поточного року щорічно поетапно оновлювати рухомий склад.

Під час засідання також було:

- встановлено за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території Білоцерківської міської територіальної громади підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності;

- прийняті рішення про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, нежитловим приміщенням;

- розглянуто ряд заяв щодо продовження строку дії дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами;

- розглянуто низку опікунських питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

Фотогалерея