17 осіб – 17 питань, взятих на особистий контроль міським головою

|  11. 04. 2019

10 квітня міський голова Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян, на який прийшли 17 осіб.

Білоцерківці цікавилися можливостями вирішення як особистих, так і загальноміських питань.

Зокрема, один із жителів міста акцентував увагу на необхідність ще більшого контролю щодо ліквідації стихійного ринку на площі перед ПК «Росава», інший – висловився проти розміщення газової заправки на вул.Грибоєдова.

Громадян турбували також питання, пов’язані з проведенням ремонту будинку по вул.   8 Березня, асфальтування проїжджої частини вул.Островського, вирішення проблеми щодо підтоплення земельних ділянок, що знаходяться в районі водних артерій Білої Церкви. 

Окремі звернення стосувалися скарг на роботу комунальних підприємств міста: Спецкомбінату з надання ритуальних послуг та ЖЕКів.

Крім того, були підняті питання щодо можливості отримання житла, допомоги в проведені водопостачання до приватного будинку, ремонту будівлі після пожежі. Ряд звернень стосувалися правомірності нарахувань за послуги надані підприємствами-надавачами комунальних послуг.  

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.