Консультування ВПО щодо житлових питань

Дата : 
2023-09-29

У рамках проєкту «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб» консультування з подальшим супроводженням внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади відбуватиметься:

- перший та третій четвер місяця в приміщенні управління соціального захисту насе- лення Білоцерківської міської ради за адресою: пров. Ковальський, 14,, м. Біла Церква з 13-00 год. до 15-00 год.

- другий та четвертий понеділок місяця в приміщенні Молодіжного центру за адре-сою: б-р Михайла Грушевського, буд. 6, м. Біла Церква з 13-00 год. до 15-00 год.

Ви можете звертатися щодо:

- відновлення своїх прав на житло;

- житлових проблем ВПО, чиї будинки були пошкоджені/зруйновані у результаті бойових дій.

Також проводитимуться усі види консультації людей, які втратили житло внаслідок війни (вразливих груп населення - осіб з інвалідністю, ВПО, жінок, що перебувають у скрутному становищі).

Отримати консультацію  можна й онлайн, кожного робочого дня за номерами телефонів регіональних координаторів:    

ВікторіяКоломієць+380930663653/[email protected]/ ([email protected]),                                     

Наталія Шевченко +380674042626.        

Проєкт створено КМО ВГО «Громадська мережа ОПОРА» завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах  фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програмареалізується Crown Agents упартнерствіз International Alert іуспівпраціз Crown Agents in Ukraine.

 Інформація від управління соціального захисту населення БМР