Оголошення про продаж єдиного майнового комплексу державної установи «Український дім фарфорово-фаянсової промисловості»

Дата : 
2023-10-13

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» та на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України 08.09.2023 р. було опубліковано інформаційне повідомлення про продаж об’єкта малої приватизації - єдиного майнового комплексу державної установи «Український дім фарфорово-фаянсової промисловості» (код за ЄДРПОУ 05468498) за адресою: Київська обл., м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 (далі - Об’єкт приватизації) на аукціоні в електронній формі. Дата проведення аукціону: 04.10.2023.

Згідно із законодавством України потенційні покупці мають право здійснити огляд об’єкта приватизації та ознайомитися з кількісними та якісними характеристиками об’єкта приватизації.

З детальною інформацією про об’єкт приватизації та документами  запропонованого до продажу Об’єкта приватизації, потенційні покупці мають можливість ознайомитись у віртуальній кімнаті даних, розміщеній на платформі  Google Диск, після отримання гіперпосилання на неї на підставі укладеного договору про нерозголошення потенційним покупцем конфіденційної інформації про Об’єкт приватизації (посилання на промо-сторінці Фонду державного майна України: http://surl.li/krmab).

Окрім цього, потенційні покупці можуть проводити огляд Об’єкта приватизації за місцем його розташування, попередньо узгодивши час та дату із вказаною в інформаційному повідомленні про продаж об’єкта приватизації відповідальною особою.

Відповідна інформація вказана в опублікованому інформаційному повідомленні про продаж Об’єкта приватизації та в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» безпосередньо на сторінці аукціону за посиланням: http://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20230910-89220/). 

- Інформація від Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях