Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тарифи на ритуальні послуги»

Дата : 
2023-10-19

Відповідно до Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону «Про поховання та похоронну справу» та статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта- рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тарифи на ритуальні послуги».

Проєкт регуляторного акта розроблений у зв’язку з невідкладною необхідністю регулювання діючих з 1 січня 2024 року тарифів на окремі види ритуальних послуг, що надаються населенню комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг», які є збитковими для вищезазначеного підприємства, і потребують перегляду до рівня їх собівартості з мінімальною рентабельністю.

Метою прийняття даного рішення є: встановлення мінімальної вартості надання ритуальних послуг, що складають мінімальний перелік послуг, необхідних для поховання померлого, з урахуванням інтересів громади та фактичних витрат суб’єкта господарської діяльності, на їх надання.

Розробник проєкту регуляторного акта - комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг»: м. Біла Церква, вул. Росьова,7, планово-економічний відділ, e-mail: [email protected].

Проєкт рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тарифи на ритуальні послуги» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів www.bc-rada.gov.ua.

Строк прийняття пропозицій та зауважень становить 1 (один) місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження просимо надавати в письмовій формі за адресою:

м. Біла Церква, вул. Росьова,7, КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг», планово-економічний відділ, щоденно з 8:00 до 17:00, крім суботи та неділі, електронна пошта (e-mail): [email protected].

 

 

Заступник міського голови Анатолій КРАВЕЦЬ