Засідання виконавчого комітету міської ради

|  02. 01. 2024

2 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

Під час засідання було ухвалені рішення про організацію поховання військовослужбовців – жителів Білоцерківської громади, один воїн загинув захищаючи Україну, другий – помер при виконанні обов’язків військової служби. Поховання відбудуться за рахунок коштів  місцевого бюджету, передбачених Програмою підтримки Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки. Поховають Героїв на «Алеї Слави» кладовища «Сухий Яр».

Члени виконкому прийняли рішення, яким департаменту ЖКГ доручено виконати роботи з ліквідації наслідків пожежі будинку по вул. Таращанській, 29. Пожежа у одноповерховому будинку на п’ять квартир сталася в ніч на 29 грудня минулого року. У будинку згорів дах, під час гасіння – приміщення було залито водою, тому необхідно провести термінові роботи по облаштуванню даху. До міського голови звернулися жителі постраждалого будинку аби отримати допомогу.

Тож, ці роботи будуть проведені за кошти цільового фонду громади, передбачених на здійснення заходів по виконанню робіт по ліквідації наслідків стихійного лиха, пожеж тощо.

На виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року №1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів», розпорядження начальника Білоцерківської районної військової адміністрації від 20 листопада 2023 року №118 «Про організацію та проведення (продовження) заходів загальної мобілізації на території Білоцерківського району» прийнято рішення про ведення персонально-первинного військового обліку, оповіщення призовників, військовозобов’язаних, резервістів на території населених пунктів старостинських округів Білоцерківської міської територіальної громади.