Два хлопчика та три дівчинки – подарунки від новорічного лелеки!

|  04. 01. 2024

 

Попри всі спроби ворога знищити нашу націю, українці не лише завзято борються, а й продовжують закохуватися, любити, створювати сім’ї та народжувати дітей – всупереч усьому!

У Білій Церкві існує давня традиція – вітати немовлят, які першими народилися у Новому році у Білоцерківському міському пологовому будинку. І ця традиція лишається незмінною, незважаючи на різні обставини та події.

Тож 4 січня за дорученням міського голови Геннадія Дикого породіль та новонароджених малюків привітала його заступник Катерина Возненко. Вона побажала, аби у Новому році здійснювалися всі їхні заповітні мрії, в родинах панували злагода та любов, а малюки росли на радість батькам здоровими та щасливими під мирним українським небом.

Найпершим 2 січня о 16.20 народився хлопчик у 22-річної Теслюк Анастасії. Хлопчика назвали Марком, це друга дитина в сім’ї – вдома його чекає старший братик, якому 2,5 роки. Тато Євгеній зараз на передовій, виборює мир та щасливе майбутнє для своїх діток та всієї України. Малюк народився з вагою 3400 г та зростом 52 см, і його поява – подарунок родині не тільки новорічний, але і мамі до Дня народження, яке Анастасія святкуватиме 5 січня.

Перше новорічне бажання здійснилося у родині Демченків Ольги та Сергія: у них народився первісток Олександр із вагою 2900 г та зростом 50 см.

Новий рік подарував поповнення і родині Панових – Тетяни та Олексія (також військовослужбовець). Довгоочікувана дівчинка Поліна є первістком у родині та з’явилася на світ із вагою 3250 г та зростом 53 см.

Дівчинка Веронічка з вагою 3500 г та зростом 53 см народилася в Галини Лучкань.

«У нас із чоловіком різні групи крові та резуси, тому виникли деякі складнощі при пологах, – розповідає молода мама. – Але завдяки професіоналізму та оперативним діям медпрацівників пологового будинку всі негаразди вдалося подолати. Ми дуже їм вдячні!»

Усього протягом 2023 року в КНП БМР «Білоцерківський пологовий будинок» відбулося 1400 пологів, що на 129 менше, ніж у 2022 році.

Новорічний лелека завітав і до Білоцерківського районного пологого будинку – саме там 1 січня цього року на світ з’явилася маленька українка – дівчинка Олександра. Це вже третя дитина в родині Кошелевої Ольги та Луценка Олександра. Матусю та її донечку привітала заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько.

Тож щиро вітаємо усіх новонароджених діток та їхніх батьків! Перемоги та миру всім нам, а малечі – щасливого майбутнього в міцних, дружніх, люблячих родинах.

Українцям – бути! Україні – бути!

Фото