Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  02.02.2024 року о 10 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про встановлення пільгової плати за оренду нежитлового приміщення на термін дії договору. 

2. Про встановлення пільгової плати за оренду нежитлового приміщення на термін дії договору. 

3. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс виконавчих органів Білоцерківської міської ради та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради портативних радіостанцій DP 405 стандарту DMR (цифрових рацій Kirisun DP 405 UHF). 

4. Про безоплатну передачу майна з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради. 

5. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради  «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка» майна. 

6. Про звіт міського голови «Про здійснення державної регуляторної політики Білоцерківською міською радою та її виконавчим комітетом у 2023 році». 

7. Про представництво інтересів Білоцерківської міської територіальної громади на установчих та загальних зборах об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. 

8. Про погодження Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту) Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2023 рік (зі змінами) та Плану розвитку (Довгострокової Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту)) Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2023-2027 роки (зі змінами). 

9. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року № 4818-47-VІІІ «Про безоплатну передачу з балансу Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська клубна система на баланс Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради майна». 

10. Про внесення змін до Програми розвитку автомобільного транспорту Білоцерківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 15 травня 2020 року №5238-96-VII (зі змінами). 

Різне.

 

Дата анонса: 
2024.01.30