Вручено Відзнаку Президента України «Золоте серце»

|  25. 04. 2024

Перед початком засідання позачергової 55 сесії Білоцерківської міської ради було вручено Відзнаку Президента України «Золоте серце» депутату міської ради, директору благодійного фонду «Відродження Чорнобиля», Міжнародного Благодійного Фонду «Друзі – дітям Чорнобиля» Миколі Дашкевичу.

Нагороду вручив секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб – відповідно до Указу Президента №799/2023 «Про нагородження Відзнакою Президента України «Золоте серце» – за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту та безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та подолання її наслідків.

«Щиро вам дякую! Служу народу України та Білоцерківській громаді, а ця нагорода цілком належить нашим німецьким друзям», – зазначив Микола Дашкевич.

Варто зазначити, що завдяки безпосередньому сприянню Миколи Дашкевича Білоцерківська громада неодноразово отримувала допомогу від німецьких міст Брауншвейг (нашого міста-побратима) та Люнебург, із яким ми підтримуємо дружні зв’язки вже понад 20 років, а зокрема від Благодійного Фонду «Хоф Шлютер» (керівник – Андре Новотні). Це була допомога як для цивільного населення, так і для військових. 

Тож вітаємо із високою нагородою, яка є підтвердженням чудових особистісних якостей! Наснаги, міцного здоров’я та успіхів в усіх починаннях!