Відзначено спортсменів за високі спортивні досягнення на Чемпіонатах Європи

|  25. 04. 2024

За високі спортивні результати на Чемпіонатах Європи грошовими сертифікатами було відзначено спортсменів та тренерів Білоцерківської громади. У першому кварталі таку винагороду за перемоги на чемпіонатах України вже отримали 14 спортсменів та їх тренерів. А за здобуті 1–3 місця на Чемпіонатах Європи було відзначено 4 спортсменів та їхніх тренерів.

25 квітня секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб вручив грошові сертифікати спортсменам та їхнім тренерам:

- Олександру Грушину, представнику КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки», – за ІІ місце на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби (12–14 лютого 2024 р. м. Бухарест, Румунія). Спортсмена підготував заслужений тренер України Віктор Лозовий.

- Ользі Єсіній, вихованці Київського обласного регіонального центру «Інваспорт». Ольга – володарка трьох нагород на Чемпіонатах Європи з фехтування на візках серед осіб з УОРА (І шабля, ІІ рапіра, ІІІ шпага). Спортсменку підготувала заслужений тренер України Надія Борболюк.

- Олександру Вітвіцькому, представнику КЗ БМР «ДЮСШ №1». Він виборов І місце на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків (29-31 березня 2024 року, м. Белград, Сербія). Тренер – Володимир Якименко.

- Денису Мількевичу – посів ІІІ місце на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків, який відбувався 29-31 березня 2024 року в м. Белград, Сербія. Тренер – Валентин Кирилюк.

Зауважимо, що матеріальна винагорода кращим спортсменам та їхнім тренерам призначається щомісяця в установленому порядку на виконання рішення міської ради «Про затвердження Порядку виплат винагороди спортсменам-переможцям, призерам змагань за досягнення на міжнародних, всеукраїнських змаганнях та їх тренерам-викладачам» (№832 від 13 грудня 2022 року) з метою підтримки і стимулювання розвитку дитячо-юнацького спорту, спорту вищих досягнень, створення сприятливих умов для покращення спортивної майстерності в обраному виді спорту, підвищення іміджу нашої громади на державному та міжнародному рівнях.

Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів, бажаємо нових спортивних звершень та високих нагород.

>>> Більше світлин <<<