Повідомлення про засідання постійної комісія з питань освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства

Повідомлення про засідання постійної комісія з питань освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства відбудеться 19.09.2019 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний:


1. Розгляд проекту рішення « Про внесення змін до міської комплексної Програми подолання дитячої бездоглядності,профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, підтримки сімей з дітьми й розвитку соціальних послуг для дітей сім’ї, дітей та молоді  «Назустріч дітям» на 2018-2022 роки».


2. Розгляд проекту рішення «Про деякі питання щодо житлового фонду соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у м. Біла Церква».


3. Розгляд проекту рішення « Про реконструкцію парку культури та відпочинку  ім.. Т.Г.Шевченка в м. Біла Церква Київській області».


4. Розгляд проекту рішення «Про реконструкцію площі Торгова в м. Біла Церква Київській області».


5. Розгляд проекту рішення «Про організацію роботи бібліотеки – філії №1 для дітей комунального закладу Білоцерківської міської ради».


6. Звернення голови ГО «Сонях» Кудінов О.В.


7. Звернення  управління з питань молоді і спорту про виділення додаткових коштів на 2019 рік на виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту міста на 2017-2021роки.


8.Звернення управління з питань молоді та спорту про виділення коштів з бюджету розвитку на 2019 рік щодо дитячо-юнацької  спортивної школи «Зміна».


9. Різне


Голова комісії                                                                                          І. Гейло

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2019-09-19 о 10:00