№ 44 від 09 грудня 2020 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 44
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 09 грудня 2020 року

 


 

1.           

Про затвердження нового складу комісії з присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського

№ 716

2.           

Про внесення змін до пункту 1 рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 24 листопада 2020 року № 695 «Про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»

№ 717

3.           

Про створення комісії по обстеженню виявленої безхазяйної зливової (дощової) каналізації по вул. Партизанській в місті Білій Церкві Київської області

№ 718

4.           

Про зміни в штатному розписі управління капітального будівництва міської ради

№ 719

5.           

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Соломахи І.І.

№ 720

6.           

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 20)

№ 721

7.           

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 89)

№ 722

8.           

Про розгляд заяви приватного підприємства «Будсервіс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Павліченко, в районі міської санітарно-епідеміологічної станції)

№ 723

9.           

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «БІГБОРД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 77)

№ 724

10.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «ВТП ЛАНГОРА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 55)

№ 725

11.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «ВТП ЛАНГОРА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 55 (конструкція № 2)

№ 726

12.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі перехрестя з вул. Січневий прорив)

№ 727

13.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого, в районі перехрестя з бульваром Олександрійським)

№ 728

14.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі перехрестя з вул. Павліченко)

№ 729

15.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі шляхопроводу через залізницю)

№ 730

16.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, в районі супермаркету «Царинок»)

№ 731

17.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі р. Протока)

№ 732

18.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Центр культури та дозвілля» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі перехрестя з вул. Некрасова)

№ 733

19.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Базяка Юрія Михайловича щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 14а/22)

№ 734

20.       

Про затвердження висновку служби у справах дітей Білоцерківської міської ради про підтвердження місця проживання дитини Салійчука Давида Дмитровича для його тимчасового виїзду за межі України

№ 735

21.       

Про визначення порядку участі Полієнка О.П. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Полієнком І.О.

№ 736

22.       

Про визначення порядку участі Бобка М.М. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітньою дочкою Бобко В.М.

№ 737

23.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Величка С.М. стосовно його малолітньої дочки Величко Є.С. 

№ 738

24.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Іванової С.П. стосовно її малолітньої дочки Іванової А.-В.П. 

№ 739

25.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Ковтуна М.В. стосовно його малолітнього сина Ковтуна Б.М.

№ 740

26.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Любомського Д.В. стосовно його малолітніх дітей Любомського В.Д. та Любомської Д.Д.

№ 741

27.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Штольца І.Б. стосовно його малолітньої дочки Жданової Д.І.

№ 742

28.       

Про встановлення опіки над малолітнім Запорожцем Д.М. та майном, яке йому належить

№ 743

29.       

Про встановлення опіки  над малолітнім Яцуном С.О. та майном, яке йому належить

№ 744

30.       

Про встановлення піклування над неповнолітньою Кривенко В.В.

№ 745

31.       

Про доцільність влаштування малолітньої Осадчої М.В., яка залишилася без батьківського піклування, в будинок дитини

№ 746

32.       

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 747

33.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 748

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 44-20 від 09 грудня 2020 року