№ 13 від 13 лютого 2024 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 13
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 13 лютого 2024 року

1.  


 

№ 81

2.  

 

№ 82

3.  

Про затвердження складу робочої групи з питань перегляду регуляторних актів, які були прийняті Білоцерківською міською радою та виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради

№ 83

4.  

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на територіях загального користування в селі Піщана Білоцерківського району Київської області

№ 84

5.  

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на територіях загального користування в селі Шкарівка Білоцерківського району Київської області 

№ 85

6.  

Про відмову у взятті на квартирний облік

№ 86

7.  

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.», що розміщена по вулиці Ярослава Мудрого, в районі будинку № 22, місто Біла Церква, Білоцерківський район, Київської області

№ 87

8.  

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Щасливого Сергія Володимировича, що розміщена по вулиці Ярослава Мудрого, в районі технікуму м’ясо-молочної промисловості (нині – Відокремлений структурний підрозділ «Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету») місто Біла Церква, Білоцерківський район, Київської області

№ 88

9.  

Про розгляд заяв дочірнього підприємства «Ізюмінка» щодо надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (вулиця Ярослава Мудрого, будинок 1, місто Біла Церква, Київська область)

№ 89

10.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «РТМ-Україна» щодо анулювання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Незалежності (вулиця Леваневського – до перейменування), в районі зупинки громадського транспорту ПК «Росава», місто Біла Церква, Київська область)

№ 90

11.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «РТМ-Україна» щодо анулювання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вулиця Чорних Запорожців (вулиця Леваневського – до перейменування), навпроти житлового будинку № 18 (зупинка громадського транспорту «Арка») місто Біла Церква, Київська область)

№ 91

12.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «РТМ-Україна» щодо анулювання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Незалежності (вулиця Леваневського – до перейменування), в напрямку руху автотранспорту до центру міста (зупинка громадського транспорту «Епіцентр») місто Біла Церква, Київська область)

№ 92

13.               

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – новозбудованому житловому будинку за заявою гр. Біленко І.М.

№ 93

14.               

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – новозбудованій виробничо-складській будівлі за заявою гр. Максимчука М.М.

№ 94

15.               

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна - садовому будинку з прибудованим гаражем за заявою гр. Юмагулова В.Р.

№ 95

16.               

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва – магазину змішаної торгівлі, що розташований на земельній ділянці з кадастровим номером: 3210300000:03:018:0107 за заявою Кушніра  А.В.

№ 96

17.               

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва – багатоквартирному житловому будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «МЖК-БУД БЦ»

№ 97

18.               

Про створення комісії щодо передачі матеріальних цінностей

№ 98

19.               

Про проведення Всеукраїнських спортивних змагань на території Білоцерківської міської територіальної громади

№ 99

20.               

Про проведення спортивних змагань в Білоцерківській міській територіальній громаді

№ 100

21.               

Про погодження проведення фінального гала-концерту переможців міського конкурсу естрадно-дитячої пісні «Музичний сонях-24»

№ 101

22.               

Про погодження проведення вистави «Сватання на Гончарівці»

№ 102

23.               

Про погодження змагань «Пліч-о-пліч» Всеукраїнської шкільної ліги у закладах загальної середньої освіти комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади

№ 103

24.               

Про погодження проведення Чемпіонату України з боксу пам’яті О.О. Марченка

№ 104

25.               

Про погодження проведення заходів в приміщенні комунального підприємства Київської обласної ради «Київський академічний обласний музично-драматичний театр імені П.К. Саксаганського»

№ 105

26.               

Про утворення та затвердження складу суб’єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

№ 106

27.               

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 22 жовтня 2019 року № 750 «Про створення соціального квартирного обліку для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, затвердження Порядку взяття на соціальний квартирний облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, перебування на такому обліку, зняття з нього, надання, використання та утримання житла з житлового фонду соціального призначення»

№ 107

28.               

Про вибуття малолітніх дітей з комунального закладу Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» та передачу їх батькам

№ 108

29.               

Про вибуття малолітнього Болдиря Д.Р. із сім’ї патронатного вихователя

№ 109

30.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Забарова Р.Р. стосовно його малолітньої дочки Забарової А.Р.

№ 110

31.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Полієнка О.П. стосовно його малолітнього сина Полієнка І.О.

№ 111

32.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Ганенко О.В. стосовно її малолітнього сина

№ 112

33.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Горобченка Д.І. стосовно Горобченка Є.Д. й Горобченка І.Д.

№ 113

34.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Медвецької І.В. стосовно її малолітніх дітей

№ 114

35.               

Про доцільність продовження цілодобового перебування малолітнього Сіроша Н.М. у КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква»

№ 115

36.               

Про доцільність продовження цілодобового перебування неповнолітнього Беспаленка А.О. у Білоцерківському дитячому будинку-інтернаті

№ 116

37.               

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору про визначення місця проживання  Ладигіна В.В.

№ 117

38.               

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору між батьками про визначення місця проживання їх дітей Ільченко В.В. та Ільченко В.В.

№ 118

39.               

Про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу Родних Н.М. на території Білоцерківської міської територіальної громади

№ 119

40.               

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 27 грудня 2022 року № 866 «Про визначення порядку участі Ноженка І.А. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Ноженком А.І.»

№ 120

41.               

Про надання неповнолітній Замулі Д.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 121

42.               

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 122

43.               

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 123

44.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна недієздатній Похилько С.І.

№ 124

45.               

Про звільнення від повноважень опікуна Похилько К.П. над недієздатною особою Похилько С.І.

№ 125

46.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Підопригорі Г.І, у разі визнання її судом недієздатною

№ 126

47.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Прокопенко Л.І., у разі визнання її судом недієздатною

№ 127

48.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Чернецькому Т.Т., у разі визнання його судом недієздатним

№ 128

49.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікунів Кононенку В.В., у разі визнання його судом недієздатним

№ 129

50.               

Про висновок щодо доцільності призначення опікунів Кушпірі Л.М., у разі визнання її судом недієздатною

№ 130