Запобігання та протидія домашньому насильству, торгівлі людьми. Питання ґендерної рівності

Координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі на території Білоцерківської міської територіальної громади, згідно із розпорядженням міського голови № 11-Р від 29 січня 2021 р.,  визначено заступника міського голови Катерину ВОЗНЕНКО, роб. тел. (0456) 39-28-39.

Відповідальна особа, яка проводить роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства  в Білоцерківській міській територіальній громаді  - Любов КУРІННА, заступник начальника управління – начальник відділу з питань сімейної та молодіжної політики управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради – роб. тел. +38 067-349 -26-67.


Життя без насильства

Торгівля людьми: протидія та допомога (jyjdktyj 28.12.2023

Людина – не товар

Гендерно зумовлене насильство

ВАША ОБІЗНАНІСТЬ – ВАША БЕЗПЕКА

«Залишайся в безпеці»: чат-бот з протидії торгівлі людьми

Насильство: дізнайся чи є воно у твоєму житті

Рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 09.02.2021 р № 84 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 23 квітня 2019 року № 263 «Про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству  на території міста Біла Церква».

Розпорядження міського голови 11Р від 29.01.2021 "Про визначення координатора та структурного підрозділу з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Білоцерківської міської територіальної громади"

Рішення виконавчого комітету Білоцерківскої міської ради № 263 від 23.04. 2019р.  "Про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на теериторії міста Біла Церква"


Розпорядження №240-Р від 21 грудня 2018р. "Про визначення координатора та структурного підрозділу з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на теериторії міста Біла Церква" 

ПОТРІБНА ДОПОМОГА У ВИПАДКУ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА?