№ 43 від 24 листопада 2020 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 43
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 24 листопада 2020 року

1

Про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»

№ 695

2

Про організацію одностороннього дорожнього руху по вул. Підвальна в м. Біла Церква

№ 696

3

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по  вул. Леваневського, 67 в м. Біла Церква

№ 697

4

Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про забезпечення технічного нагляду при виконанні робіт по відновленню об’єктів благоустрою, порушених в зв`язку з проведенням земляних та/або ремонтних робіт»

№ 698

5

Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення

№ 699

6

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Новгодовського М.Л.

№ 700

7

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Качура Олександра Валентиновича

№ 701

8

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинків № 89 та № 91)

№ 702

9

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Ястреб Ірини Петрівни щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, на виїзді з міста)

№ 703

10

Про затвердження протоколу комісії з питань надання бюджетних коштів на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

№ 704

11

Про визначення порядку участі Корнієнка І.М. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітньою дочкою Корнієнко З.І.

№ 705

12

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Роїка О.В. стовно його малолітнього сина Роїка А.О. 

№ 706

13

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Салової В.Ю. стосовно її малолітніх дітей Салової К.Д. та Салова П.Д. 

№ 707

14

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Усенка П.В. та Приймак А.О. стосовно їх малолітнього сина Усенка М.П.

№ 708

15

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Шинкаренко Т.А. стосовно її малолітнього сина Шинкаренка Я.В. 

№ 709

16

Про встановлення піклування над неповнолітнім Пилипенком Є.С.

№ 710

17

Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, Руденко М.В.

№ 711

18

Про доцільність зарахування на навчання та цілодобове перебування малолітньої Друганової Я.О. в загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів «Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 5 ім. Я.П. Батюка» м. Києва

№ 712

19

Про доцільність зарахування на навчання та цілодобове перебування неповнолітньої Романюк А.Д. в КЗ КОР «Таращанський навчально-реабілітаційний центр»

№ 713

20

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору про визначення місця проживання дитини

№ 714

21

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 715

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 43-20 від 24 листопада 2020 року