№ 22 від 27 липня 2021

 

П Е Р Е Л I К

piшень, включених в протокол № 22

засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

від 27 липня 2021 року

 

1.           

Про заходи щодо підготовки та організованого початку 2021/2022 навчального року в Білоцерківській міській територіальній громаді

№ 497

2.           

Про звіт начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради щодо роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2021 року

№ 498

3.           

Про затвердження Порядку надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і використання коштів місцевого бюджету для надання допомоги застрахованим особам в Білоцерківській міській територіальній громаді

№ 499

4.           

Про внесення змін та затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради

№ 500

5.           

Про встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території Білоцерківської міської територіальної громади підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності

№ 501

6.           

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вулиці Миру, 1А в селі Дрозди Білоцерківського району Київської області

№ 502

7.           

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території двох орендованих земельних ділянок в районі житлового масиву Таращанський міста Біла Церква Київської області

№ 503

8.           

Про створення комісії по безоплатній передачі з балансу комунального підприємства міської ради «Міська служба замовника» на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок – 2000» гуртожитків, які перебувають у комунальній власності Білоцерківської міської територіальної громади

№ 504

9.           

Про визначення уповноважених осіб за планування, організацію та проведення публічних закупівель для потреб виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

№ 505

10.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №1»

№ 506

11.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №2»

№ 507

12.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»

№ 508

13.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №4»

№ 509

14.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1»

№ 510

15.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2»

№ 511

16.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»

№ 512

17.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківський пологовий будинок»

№ 513

18.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро»

№ 514

19.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (зблокованому житловому будинку) за заявою гр. Вихристенка В.В.

№ 515

20.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (нежитловій будівлі – магазину) за заявою гр. Дмитренка А.О.

№ 516

21.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (зблокованому житловому будинку) за заявою гр. Лисенко Н.Т.

№ 517

22.       

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Гриценко Таїсії Іванівни, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Митрофанова, в районі житлового будинку № 73 по вул. Леваневського

№ 518

23.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «МЕРЕЖА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, на шляхопроводі при в’їзді в м. Біла Церква)

№ 519

24.       

Про розгляд заяви приватного підприємства «МЕРЕЖА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, на шляхопроводі при виїзді з м. Біла Церква)

№ 520

25.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 1)

№ 521

26.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 2)

№ 522

27.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 3)

№ 523

28.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 4)

№ 524

29.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 5)

№ 525

30.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 6)

№ 526

31.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 115, конструкція № 7)

№ 527

32.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Траш» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Олеся Гончара, 11)

№ 528

33.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Юст-Кос» щодо анулювання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі магазину «NOVUS»)

№ 529

34.       

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 лютого 2018 року №77 «Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування Білоцерківської міської територіальної громади» (зі змінами)

№ 530

35.       

Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Білоцерківської міської територіальної громади № 19 (П) «Залізнична станція «Роток» – с. Піщана»

№ 531

36.       

Про укладання договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Білоцерківської міської територіальної громади №19 (П) «Залізнична станція «Роток» - с. Піщана»

№ 532

37.       

Про визначення  прізвища малолітньої  дитини

№ 533

38.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Березуцької А.П. стосовно її малолітнього сина Березуцького В.П.

№ 534

39.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Васецької В.М. стосовно її малолітнього сина Васецького І.Є.

№ 535

40.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Дзуєнко Р.-Ю.О. стосовно її малолітнього сина Войтенка Д.Д.

№ 536

41.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Єлькіної О.С. стосовно її малолітньої дочки Єлькіної К.С.

№ 537

42.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Кузки Н.П. стосовно її дітей

№ 538

43.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Рабенка О.В. та Рабенко Л.В. стосовно їхнього малолітнього сина Рабенка С.О.

№ 539

44.       

Про встановлення опіки над малолітнім Сидоровим Р.С. та захист його особистих прав

№ 540

45.       

Про затвердження висновку служби у справах дітей Білоцерківської міської ради про підтвердження місця проживання дитини Біліченка О.Д. для її тимчасового виїзду за межі України

№ 541

46.       

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору між батьками про визначення місця проживання їх дітей

№ 542

47.       

Про погодження заяви на перерахування різниці на рахунок Білоцерківського дитячого будинку інтернату

№ 543

48.       

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 544

49.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 545

50.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Андрусик Таїсії Миколаївни, у разі визнання її судом недієздатною

№ 546

51.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Гончаренко Надії Миколаївни, у разі визнання її судом недієздатною

№ 547

52.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Ільніцького Юрія Олександровича, у разі визнання його судом недієздатним

№ 548

53.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Ракарчук Анастасії Сергіївни, у разі визнання її судом недієздатною

№ 549

54.       

Про надання дозволу на влаштування громадянина Сидорука Ігоря Анатолійовича до психоневрологічного інтернату

№ 550

55.       

Про надання дозволу на перерахування коштів гр. Акіменко Назілі Аскерівни Білоцерківському психоневрологічному інтернату

№ 551

56.       

Про надання дозволу на перерахування коштів гр. Марчак Наталії Миколаївни Білоцерківському психоневрологічному інтернату

№ 552

57.       

Про надання дозволу на перерахування коштів гр. Стадник Юлії Володимирівни Білоцерківському психоневрологічному інтернату

№ 553

Протокол засідання виконавчого комітету у міській раді №22