№ 38 від 28 грудня 2021 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 38
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 28 грудня 2021 року

1.           

Про схвалення проєкту бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на 2022 рік

№ 901

2.           

Про план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на 2022 рік

№ 902

3.           

Про план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на перший квартал 2022 року

№ 903

4.           

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на територіях загального користування в селі Храпачі Білоцерківського району Київської області

№ 904

5.           

Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «УКРТЕПЛОГЕНЕРАЦІЯ» для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету

№ 905

6.           

Про встановлення тарифів на теплову енергію для суб’єктів господарювання, що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету та для потреб населення

№ 906

7.           

Про погодження Інвестиційної програми поводження з твердими побутовими відходами приватного акціонерного товариства «КАТП-1028» на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2022-2026 рр.

№ 907

8.           

Про застосування комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» тарифу на послугу з постачання теплової енергії для населення в опалювальний період 2021-2022 рр.

№ 908

9.           

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 12 листопада 2021 року № 789 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ, інших споживачів, релігійних організацій та послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа»

№ 909

10.       

Про внесення змін в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 23 лютого 2021 року № 130 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 22 жовтня 2019 року № 749 «Про затвердження положення та персонального складу уповноваженої оцінної комісії виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з визначення вартості майна дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом»

№ 910

11.       

Про деякі питання щодо квартирного обліку

№ 911

12.       

Про встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території Білоцерківської міської територіальної громади підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності

№ 912

13.       

Про введення в дію рішення конкурсної комісії  з відбору суб’єкта господарювання для впровадження єдиної системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування Білоцерківської міської територіальної громади

№ 913

14.       

Про затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради з 01 лютого 2022 року

№ 914

15.       

Про внесення змін та затвердження штатного розпису комунальної установи Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс»

№ 915

16.       

Про внесення змін до складу комітету з реалізації Національної стратегії із створення безбарʼєрного простору в Україні на території Білоцерківської міської територіальної громади

№ 916

17.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (новозбудованому житловому будинку) за заявою гр. Вахній Т.А.

№ 917

18.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (новозбудованому житловому будинку) за заявою гр. Бойко Н. І.

№ 918

19.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Франчук Ірини Валеріївни щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Богдана Хмельницького, 23, прим. № 2 - конструкція № 1)

№ 919

20.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Франчук Ірини Валеріївни щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Богдана Хмельницького, 23, прим. № 2 - конструкція № 2)

№ 920

21.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 191-А) (конструкція № 1)

№ 921

22.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 191-А) (конструкція № 2)

№ 922

23.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 191-А) (конструкція № 3)

№ 923

24.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 191-А) (конструкція № 4)

№ 924

25.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 191-А) (конструкція № 5)

№ 925

26.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 1)

№ 926

27.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 2)

№ 927

28.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 3)

№ 928

29.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 4)

№ 929

30.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 5)

№ 930

31.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 6)

№ 931

32.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Толстого, 1) (конструкція № 7)

№ 932

33.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Турчанінова, 4) (конструкція № 1)

№ 933

34.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Турчанінова, 4) (конструкція № 2)

№ 934

35.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Турчанінова, 4) (конструкція № 3)

№ 935

36.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Турчанінова, 4) (конструкція № 4)

№ 936

37.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Турчанінова, 4) (конструкція № 5)

№ 937

38.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «КАСКАД-АГРОСЕРВІС» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 199)

№ 938

39.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АВТОНАФТА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (б-р М. Грушевського, 15)

№ 939

40.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «НРО» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Павліченко, 49-А)

№ 940

41.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «ТРАНСБУД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (б-р Олександрійський, 96-А)

№ 941

42.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «УТН-ЦЕНТР» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, 43-А)

№ 942

43.       

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «УТН-ЦЕНТР» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, 84-А)

№ 943

44.       

Про вибуття дітей із  сім’ї патронатного вихователя

№ 944

45.       

Про визначення порядку участі батька у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Вовком О.С.

№ 945

46.       

Про визначення порядку участі батька у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Строкачем С.С.

№ 946

47.       

Про вирішення судового спору щодо  позбавлення батьківських прав Голуба А.В. стосовно його малолітнього сина Голуба О.А.

№ 947

48.       

Про вирішення судового спору щодо визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням

№ 948

49.       

Про вирішення судового спору щодо надання дозволу на вчинення правочину стосовно нерухомого майна дитини без згоди іншого з батьків

№ 949

50.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Гришиної К.О. стосовно її малолітньої дочки Каіль В.В.

№ 950

51.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Чуприни Б.Ю. стосовно його малолітніх дітей Чуприни М.Б. і Чуприни М.Б.

№ 951

52.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Шинкаренко Т.А. стосовно її малолітнього сина Шинкаренка Я.В.

№ 952

53.       

Про втрату Писаренком І.О. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

№ 953

54.       

Про надання малолітній Єлькіній К.С. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та захист її особистих прав

№ 954

55.       

Про надання неповнолітньому Чаюку Г.Є. статусу дитини-сироти та захист його особистих прав

№ 955

56.       

Про розв’язання спору між батьками щодо визначення прізвища малолітнім дітям

№ 956

57.       

Про укладення договору про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя Гнатик Т.В.

№ 957

58.       

Про укладення договору про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя Яковенко Л.А.

№ 958

59.       

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 959

60.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 960

61.       

Про схвалення проєкту рішення Білоцерківської міської ради «Про надання погодження на тимчасове користування приміщеннями комунальної форми власності»

№ 961

 

ротокол засідання виконавчого комітету міської ради № 38 від 28 грудня 2021 року