Повідомлення про засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту

Повідомлення про засідання постійної комісії з питань  дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння  депутатській діяльності, етики та регламенту відбудеться 30.01.2020 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради вул. Ярослава Мудрого, 15 (Великий зал)


Порядок денний


1.Про звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення  проекту Закону №2769 ”Про внесення змін до статті 225 Виборчого кодексу України”(щодо розміру грошової застави).


2. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 серпня 2018 року№2543-55-VІІ «Про затвердження Білоцерківської міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на друге півріччя 2018-2022 роки»


3. Про внесення змін до рішення міської ради від 11.12.2015 року №06-02-VII “Про утворення постійних комісій ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій”


4. Про визначення переліку видів робіт та об’єктів, на яких порушники повинні виконувати оплачувані суспільно корисні роботи на території міста Біла Церква у 2020 році


5. Доповідь директора КП БМР “Муніципальна варта” Возненка С.Г. про права працівників КП на складання адміпротоколів на виконання протокольного доручення міського голови  у відповідь на запит депутата Денисенка І.О.


6.Розгляд скарги Губатенко Лілії Вікторівни з приводу самочинного будівництва за адресою вул.Річна,5,кв.1  


7.Стан утримання пам’яток архітектури національного значення  у місті Біла Церква


8.Про звіт постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту за 2019 рік 


9.Різне


Голова комісії                                                                             С. Наконечний 

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2020-01-30 о 10 год