Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  27.06.2023 року о 11:00 год.

Проєкт

Порядок денний 

1.    Про передачу в безоплатне користування релігійній організації «УПРАВЛІННЯ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ)» майна. 

2.    Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам  № 1, № 6, № 7 майна. 

3.    Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна. 

4.    Про   звернення   депутатів   Білоцерківської міської ради VІІІ скликання до Міністерства оборони України про безоплатну передачу з державної   власності   Міністерства   оборони України     в     комунальну     власність Білоцерківської   міської   територіальної громади нерухомого майна. 

5.    Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від міста Єна Федеративної Республіки Німеччина майна. 

6.    Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району Київської області нерухомого майна. 

7.    Про визначення балансоутримувача майна. 

8.    Про передачу до складу об’єкта концесії майна, а саме: зовнішні мережі водовідведення, що прокладені до житлового будинку за адресою: будинок 169, бульвар Олександрійський, місто Біла Церква, Білоцерківський район, Київська область та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року. 

9.    Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від міста Брауншвейг Федеративної Республіки Німеччина майна. 

10.    Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади безхазяйних об’єктів, які розташовані в місті Біла Церква Білоцерківського району Київської області. 

11.    Про передачу до складу об’єкта концесії майна, яке перебуває на балансі комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року. 

Різне.

 

 

Дата анонса: 
2023.06.26