Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  23.10.2023 року о 12:30 год.

Порядок денний

1. Про затвердження Програми залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного клімату та розвитку міжнародного співробітництва в Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

2. Про план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.

3. Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки

4. Про визначення балансоутримувача дороги від перехрестя з вул. Гайок до садових товариств Медик та Авангард.

5. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

6. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна 

7. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 6 на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Міська служба замовника» та Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

8. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам № 1, № 7 майна.

9. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник» та на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок» майна.

10. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник» та на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок» майна.

11. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс виконавчого комітету Білоцерківської міської ради обігрівачів електричних Compass EН-30.

12. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Приватного акціонерного товариства «КАТП - 1028» нерухомого майна

13. Про безоплатну передачу з балансу Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» на баланс Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 1» майна.

14. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) майна.

15. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) майна.

16. Про передачу до складу об’єкта концесії майна, яке перебуває на балансі Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року.

17. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 1 на баланс Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради майна.

Різне.

Дата анонса: 
2023.10.23