Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства...

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 24.10.2023 року о 12 год.

Порядок денний

1. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради "Білоцерківтепломережа" на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28 грудня 2022 року № 3408-36-VIII, шляхом викладення її в новій редакції.

2. Про затвердження Програми надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» на 2023 рік.

3. Про надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово - експлуатаційне управління».

4. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства» на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 23 лютого 2023 року № 3546-37-VIII, шляхом викладення її в новій редакції

5. Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства»

6. Про затвердження Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства», шляхом викладення його в новій редакції.

7. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

8. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

9. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 6 на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Міська служба замовника» та Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

10. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам № 1, № 7 майна.

11. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник» та на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок» майна.

12. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник» та на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок» майна.

13. Про включення кімнати № 9 по вулиці Андрія Мельника, 34А в м. Біла Церква до складу муніципального житла.

14. Про визначення балансоутримувача дороги від перехрестя з вул. Гайок до садових товариств Медик та Авангард.

15. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс виконавчого комітету Білоцерківської міської ради обігрівачів електричних Compass EН-30.

16. Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Різне

Дата анонса: 
2023-10-24