Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  27.11.2023 року о 12:00 год.

Порядок денний

1.Про встановлення пільгової плати за оренду нежитлових приміщень на 2024 рік.

2. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради комплекту АКБ CSB 12v100ah.

3. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам № 1, № 6, № 7 майна

 

4. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

5. Про затвердження Програми залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного клімату та розвитку міжнародного співробітництва в Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

6. Про безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка» майна.

7. Про безоплатну передачу з балансу Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська клубна система на баланс Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради майна.

8. Про визначення балансоутримувача спортивного майданчика.

9. Про безоплатну передачу з комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади до державної власності Державної служби України з надзвичайних ситуацій майна

10. Про безоплатну передачу з балансу Департаменту житлово - комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 2» майна

11. Про затвердження Положення про управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради шляхом викладення його в новій редакції

12. Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону

13. Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади.

14. Про затвердження Порядку визначення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Білоцерківської міської територіальної громади.

15. Про безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» майна.

16. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» майна

17. Про передачу до складу об’єкта концесії майна, яке перебуває на балансі Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року.

18. Про безоплатну передачу з балансу Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» на баланс Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 1» майна.

Різне.

Дата анонса: 
2023-11-27