Красносельська Любов Сергіївна

Красносельська Любов Сергіївна  народилася 21 листопада 1996 року, в місті Житомир, Житомирської області (Україна), українка, громадянка України.1 вересня 2003 року пішла в 1 клас Житомирської загальноосвітньої школи І - III ступенів імені Ярослава Домбровського, яку закінчила 31 травня 2014 року, з похвальною грамотою за особливі досягнення у вивченні фізичної культури. В період з 2004 по 2013 рік займалась таеквон -- до в Житомирській школі таеквон - до ITF «Кращі з кращих», неодноразово займала призові місця на чемпіонатах області та України. В період з 2006 по 2014 рік займалась баскетболом в Дитячо - юнацькій спортивні школі № 1 міста Житомира, грала у складі команди міста, яка неодноразово займала призові місця на чемпіонатах області та України. В період з 2007 по 2013 рік навчалась в Комунальному початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі "Музична школа №4" Житомирської міської ради за фахом - гітара.
Після закінчення загальноосвітньої школи, 15 серпня 2014 року вступила до Національної академії внутрішніх справ України, під час навчання приймала участь у роботі наукових гуртків, конференціях, круглих столах. З 2015 по 2018 рік була учасником наукового товариства Навчально -наукового інституту №1 НАВС та юридичної клініки "Захист", яка на базі ННІ№1 НАВС, надавала консультаційні послуги в галузі юриспруденції громадянам. Крім того, за період навчання в академії була активним учасником курсантської художньої самодіяльності, займалась в секції рукопашного бою та була учасницею народного ансамблю барабанщиць НАВС.
22 червня 2018 року отримала диплом бакалавра за спеціальністю правознавство та в період з 25 червня 2018 року по 6 березня 2020 року працювала слідчим слідчого відділу Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області. Одночасно з цим, 1 вересня 2018 року вступила на навчання до Національної академії внутрішніх справ України на дві спеціальності та 29 травня 2020 року отримала диплом магістра за спеціальністю «Право», спеціалізація «Господарсько — правова діяльність», а 4 липня 2020 — диплом магістра за спеціальністю «Психологія», моноблок «Психолог в органах Національної поліції».
З 10 березня • 2020 року і по теперішній час, працює старшим інспектором відділу організаційно - аналітичної роботи Управління організаційно - аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Київській області.

З 4 серпня 2020 року і по сьогоднішній день навчається в аспірантурі Національної академії внутрішніх справ України, здобуває науковий ступінь доктора філософії.
Має спеціальне звання - старший лейтенант поліції. За період трудової діяльності до дисциплінарної відповідальності не притягувалась.
Веде активний спосіб життя, продовжує займатись баскетболом та науковою діяльністю, надає перевагу активному відпочинку, зокрема поїздкам в тури по визначним місцям на квадроциклах.