Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  18.09.2023 року о 12:00 год.

 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про придбання у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади майна. 

2. Про внесення змін у рішення Білоцерківської міської ради від 28 січня 2021 року № 252-08-VIIІ «Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Білоцерківській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки» (зі змінами). 

3. Про надання згоди на внесення змін до Договору купівлі-продажу об’єкта державної власності від 31 січня 2019 року №02/19 в частині продовження строків будівництва. 

4. Про передачу в безоплатне користування релігійній організації «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ПАРАФІЯ СПАСО - ПРЕОБРАЖЕНСЬКИЙ СОБОР БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) М. БІЛА ЦЕРКВА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» майна. 

5. Про визначення балансоутримувача дитячих майданчиків. 

6. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від товариства з обмеженою відповідальністю «Епіцентр К» майна. 

7. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 28 липня 2022 року № 2800-31- VII “Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово – комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс служби у справах дітей Білоцерківської міської ради майна. 

Різне.

 

 

Дата анонса: 
2023.09.15