Двірник Світлана Іванівна

Двірник Світлана Іванівна, громадянка України, народилась 5 вересня 1982 р. в м. Біла Церква

У 1989 р розпочала навчання у середній загально-освітній школі №7, яку закінчила в 1997 році. В цьому ж році вступила до Ржищівського будівельного технікуму на навчання за спеціальністю «Економіка підприємства», який закінчила в червні 2000р. і здобула кваліфікацію економіста.

У вересні 2001 року вступила до Національного аерокосмічного університету ім. Н.Є.Жуковського «Харківський авіаційний інститут» по закінченню якого, у червні 2007 році здобула кваліфікацію менеджера-економіста.

Свою професійну діяльність розпочала в 2002 році ПП «Храм» на посаді економіста.

У травні 2003 року пішла працювати в КЗ КОР «Білоцерківський обласний онкологічний диспансер» на посаду економіста. В квітні 2008 році була переведена

на посаду головного бухгалтера.

В жовтні 2011 року втупила до ПАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом» на спеціальність «Практична психологія», який закінчила в грудні 2014 році та отримала повну другу вищу освіту, ступінь магістра, та здобула кваліфікацію психолога, викладача вищого навчального закладу.

У липні 2015 році пішла у відпустку по догляду за дитиною. Під час декретної відпустки, у вересні 2017 року, влаштувалась на роботу за сумісництвом в загально¬освітню школу № 5 на посаду практичного психолога для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, пропрацювавши один семестр звільнилась.

У лютому 2018 році влаштувалась на роботу у КУ БМР «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ШАНС»» за сумісництвом на посаду практичного психолога, в травні цього року переведена на основне місце роботи де працює по теперішній час.