Блистів Ольга Степанівна

Блистів Ольга Степанівна народилася 28.05.1990 р. н. в с. Нижнє Висоцьке, Турківського р-ну, Львівської області.

У 2007 році закінчила Білоцерківську загальноосвітню школу № 5 і вступила до Білоцерківського інституту економіки та управління ВМУРоЛ «Україна» на соціально-правовий факультет де навчалася до 2012 року і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота» та здобула кваліфікацію спеціаліста з соціальної роботи.

Після закінчення навчання влаштувалася на роботу до Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на посаду фахівця із соціальної роботи.

У 2012 році пройшла навчання у закладі післядипломної освіти «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій при Київській облдержадміністрації» за програмою: організація та проведення соціальної роботи з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах та отримала відповідний сертифікат.

Пропрацювавши два роки на вищезазначеній посаді потрапила під скорочення. З 2014 по 2015 рік перебувала на обліку в Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості.

У 2015 році прийнята на посаду фахівця із соціальної роботи Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді де перебувала до 2018 року і була звільнена за власним бажанням.

З жовтня 2018 по лютий 2019 року займала посаду соціального педагога Білоцерківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

В березні 2019 року перейшла працювати до служби у справах дітей Білоцерківської міської ради на посаду в. п. головного спеціаліста відділу опіки та піклування. В 2020 році звільнившись за власним бажанням перейшла працювати до Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на посаду фахівця із соціальної роботи.

За високий професіоналізм, відповідальність, почуття обов'язку, вміння працювати з людьми різного віку, самовіддане служіння обраній справі та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери в 2017 році була відзначена грамотою міського голови.