Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міськ

Дата : 
2021-06-17

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17 вересня 1996 р. №1138 та з метою приведення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро» у відповідність до фактичних витрат, пов’язаних з їх наданням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро». 

        Головним розробником проєкту регуляторного акта є комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро».

З проєктом рішення та відповідним аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись в мережі «Інтернет» на офіційному сайті Білоцерківської міської ради: www.bc-rada.gov.ua .

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому та електронному вигляді розробником проєкту за адресою: вул. Семашка, 9, м. Біла Церква, КНП БМР «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро», телефон 6-94-93 з 9:00 до 17:00 щодня (крім суботи та неділі). E-mail:  [email protected] .

Заступник міського голови                                                Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА