Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міськ

Дата : 
2021-06-17

Виконавчий комітет  Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №4». 

Проєкт регуляторного акта передбачає встановлення розміру плати за послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №4», підпорядкованому управлінню охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

Головним розробником проєкту регуляторного акта є Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №4».

З проєктом рішення та відповідним аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Білоцерківської міської ради: www.bc-rada.gov.ua.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому та електронному вигляді розробником проєкту за адресою: вул. Василя Стуса, 41, м. Біла Церква, КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №4», телефон/факс 5-35-85 з 8:00 до 16:00 щодня (крім суботи та неділі).  E-mail:  [email protected].

Заступник міського голови                                                Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА