Оголошення  про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті  загального користування  Білоцерківської міської  територіальної  громади

Дата : 
2022-01-13

   Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 (зі змінами),  рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 23 листопада  2021 року № 796  «Про організацію проведення  конкурсу з перевезення  пасажирів на  автобусному маршруті  загального користування Білоцерківської міської територіальної громади №25 «вул. Ярмаркова-Житловий масив Піщаний». 

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Білоцерківської міської ради.

Умови конкурсу – відповідно до рішення  виконавчого комітету  міської  ради від 11 жовтня 2016 р. №438 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального  користування м. Білої Церкви» (зі змінами).

Об’єктом  конкурсу є  автобусний маршрут загального користування Білоцерківської міської територіальної громади, основні характеристики :

Порядковий  № об’єкта конкурсу

№  маршруту,

найменування кінцевих  зупинок

Загальна кількість

автобусів, од., у т.ч. не менше 50% для маломобільних груп населення

Режим руху, періодичність  здійснення перевезень

Інтервал руху,

хвилин,

Категорія
  та клас  автобусів за  конструкцією

Мінімальна

к-ть місць для сидіння в автобусі

 

1

2

3

4

5

6

7

1

25

 «вул.Ярмаркова-Житловий масив Піщаний»-с.Городище (с.Глибочка-с.Пилипча)

3

звичайний,

щоденно

Згідно затвердженого графіку

М2, М3

А,В, І, ІІ, ІІІ

22

 

Інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі в конкурсі можна отримати щоденно (крім суботи, неділі), за адресою: м. Біла Церква, пл. Торгова 6, відділ транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради, довідки з питань проведення конкурсу за т.(04563)9-28-62, e-mail: [email protected]

Документи на участь у конкурсі -приймаються щоденно (крім суботи, неділі), з 8-00 до 17-00 год. до 31 січня 2022 року включно, за адресою:  м. Біла Церква, пл.Торгова 6,  відділ транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради.

Засідання конкурсного комітету відбудеться: 14 лютого 2022 року, о 11- 00 год., за адресою: м. Біла Церква,

вул. Ярослава Мудрого 15, великий зал міськвиконкому.

        Розмір плати за участь у конкурсі - 500,0 грн.

З переможцем конкурсу укладається Договір на  перевезення  пасажирів  на автобусному марщруті загального користування Білоцерківської міської територіальної громади, типова  форма  якого затверджена  рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 09 лютого 2021 року № 103.

 

Міський  голова                                                                                 Геннадій ДИКИЙ