Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 24 травня 2023 року о 12:00 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг при Білоцерківській міській раді. 

2. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» майна. 

3. Про внесення змін до додатку 1 рішення Білоцерківської міської ради від 28 листопада 2019 року №4649-84-VII «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо  відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення  (теплопостачання), постачання гарячої води та Порядку відключення (відокремлення) споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води», шляхом викладення його в новій редакції. 

4. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської  міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28 грудня 2022 року № 3408-36-VIII, шляхом викладення її в новій редакції. 

5. Про надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

6. Про затвердження Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської  міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023 рік. 

7. Про надання безповоротної фінансової підтримки  комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

8. Про затвердження Порядку надання та використання коштів з місцевого бюджету у вигляді фінансової підтримки комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради. 

9. Про затвердження Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» шляхом викладення його у новій редакції.

Різне.

Дата анонса: 
2023.05.23