Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 19.09. 2023 року о 10 год.

 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про придбання у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади майна. 

2. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Білоцерківській міській територіальній громаді за ІІІ квартал 2023 року. 

3. Про внесення змін в Програму відшкодування з місцевого бюджету частини відсотків за кредитами, залученими об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків Білоцерківської міської територіальної громади, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» державної установи «Фонд енергоефективності», на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25 лютого 2021 року No331-10-VII. 

4. Про затвердження статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» шляхом викладення його у новій редакції. 

Різне.

 

 

 

Дата анонса: 
2023.09.18