До бюджетів усіх рівнів платниками Білоцерківського регіону спрямовано 2,9 млрд. гривень податків, зборів та інших обов’язкових платежів

Дата : 
2019-10-08

Темп росту, в порівнянні з січнем - вереснем 2018 року, склав 118,2 % або 449,3 млн. гривень.

При цьому до державного бюджету у поточному році перераховано понад 1,3 млрд. гривень, це на 20,5% або на 227,9 млн. гривень перевищило минулорічний показник. 

Перерахування до  місцевих бюджетів  склали майже 1,6  млрд гривень. , що на 16,4%  або 221,4 млн. гривень більше ніж у відповідному періоді 2018 року. 

Крім того, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за 9 місяців  2019 року сплачено1,3 млрд. гривень. При цьому,  темп росту до відповідного показника 2018 року становить 119%, що дорівнює 218,9 мільйонам гривень.

Слід зазначити, що позитивна динаміка спостерігається за всіма  бюджетоформуючими податками як до державного так і до місцевих бюджетів. Всебічна інформаційно-роз’яснювальна робота та сервісне обслуговування значно покращила податкову культуру платників податків регіону та стало вагомим важелем росту надходжень до усіх бюджетів. 

Білоцерківське управління
ГУ ДПС у Київській області

Увага! Змінено рахунки по ЄСВ

 З метою попередження помилкової сплати коштів єдиного внеску на неналежні рахунки, Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області звертає увагу роботодавців та платників податків, що з 01 жовтня 2019 року сплата єдиного соціального внеску здійснюється  виключно на рахунки, які відкриті територіальним органам ДПС відповідно до адміністративно-територіальних одиниць за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

Державною казначейською службою України забезпечено централізоване відкриття рахунків 3719 за стандартом IBAN на ім’я органів ДПС утворених на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.19 №537 «Про утворення територіальних органів Державної податкової служби України».

Відомості про нові рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування розміщено на офіційному веб-порталі ДПС України за посиланням https://tax.g ov.ua. Також, платники Київщини можуть ознайомитись з реквізитами нових рахунків на субсайті Головного управління ДПС у Київській області за посиланням: https://kyivobl.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Кошти, що надійдуть на рахунки, відкриті на ім’я органів Державної фіскальної служби, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Білоцерківське управління
ГУ ДПС у Київській області