Василенко Жанна Сергіївна

Василенко Жанна Сергіївна народилася 23 липня 1988 року в місті Біла Церква Київської області. Громадянка України.

З вересня 1995 року по червень 2003 року навчалася в спеціалізованій школі І-ІII ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов. Отримала свідоцтво про базову загальну середню освіту.

З вересня 2003 року по червень 2007 року навчалася у Гуманітарно -педагогічному коледжі Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. Отримала атестат про повну загальну середню освіту та диплом молодшого спеціаліста із відзнакою за спеціальністю: «Початкове навчання», здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, вчителя англійської мови в початкових класах.

З вересня 2008 року по червень 2010 року навчалася в Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. Отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Соціологія» та здобула кваліфікацію бакалавра соціальної роботи.

З вересня 2010 року по червень 2012 року навчалася в Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота» та здобула кваліфікацію магістра соціальної роботи.

З вересня 2007 року по березень 2011 року працювала оператором комп'ютерного набору в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів.

З березня 2011 року по жовтень 2012 року працювала в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів на посаді методиста центру координації роботи з методичними кабінетами.

З жовтня 2012 по квітень 2013 року працювала в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів на посаді методиста навчально -видавничого центру.

З квітня 2013 року по вересень 2015 року працювала в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів на посаді методиста центру роботи з обдарованими дітьми.

З вересня 2015 року по липень 2018 року працювала на посаді методиста вищої категорії відділу спеціальної педагогіки в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів.

З липня 2018 року по серпень 2019 року працювала у Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на посаді фахівця із соціальної роботи відділу соціальної роботи.